Formular de COMANDĂ
  • Calendare de buzunar turism
Intrebări frecvente

Ce reprezintă bunul de tipar?
Înainte de a tipări lucrarea, vă transmitem prin email macheta lucrării pentru aprobare. Aveți posibilitatea de a verifica corectitudinea datelor și de a ne transmite eventualele corecturi sau modificări. Plata contravalorii avansului reprezintă aprobarea bunului de tipar și acceptul dvs. de intrare a lucrării în tipar.
ATENȚIE! După aprobarea bunului de tipar nu mai puteți face modificări în lucrare.

Ce reprezintă "specificațiile furnizate de client"?
Personalizarea calendarului (fața calendarului) trebuie să reprezinte într-un mod percutant activitatea dvs. Este practic o reclamă la firma dvs. În situația în care design-ul personalizării este realizat de noi, este necesar să ne transmiteți specificațiile - toate textele și imaginile pe care doriți să le includem în personalizare.

Este obligatoriu să vă transmitem imagini proprii?
Recomandăm utilizarea imaginilor proprii. Dacă nu dispuneți de ele, vom realiza design-ul pornind de la imagini generice, reprezentative pentru domeniul dvs. de activitate.

Care sunt tirajele pe care le pot comanda?
Pe site puteți comanda 1000 (tirajul minim), 2000, 3000, 4000 sau 5000 buc. Pentru tiraje mai mari de 5000 buc. vă rugăm să ne contactați.

Dacă am design-ul propriu, în ce format trebuie să îl transmit?
Acceptăm orice format grafic. ATENȚIE! fișierele word, powerpoint, excel nu sunt formate grafice, motiv pentru care nu pot fi tipărite în condiții grafice optime.
Pentru a beneficia de o calitate cât mai bună a tiparului, recomandăm ca imaginile să aibă o rezoluție minimă de 300 dpi. Dimensiunea lucrării trebuie să fie de 65x95mm, plus o margine (bleed) de 2 mm de jur-împrejur pentru tăiere. Informația utilă din cuprinsul personalizării trebuie să fie la o distanță minimă de 5mm față de margine.

Există diferențe calitative între tirajele mici și cele mari?
Toate comenzile, indiferent de tiraj, sunt realizate respectând aceeași tehnologie. Deci, beneficiați de aceeași calitate indiferent de tirajul comandat.

De ce aveți termene de livrare fixe (la anumite date)?
Tiparul offset asigură cea mai bună calitate, dar implică tiraje semnificative. Tirajele din oferta sunt mult sub tirajul minim pentru această tehnologie. Din acest motiv, pentru a beneficia de avantajele tiparului offset, lucrarea dvs. este tipărită împreună cu alte comenzi similare. Astfel, este necesară stabilirea unor date fixe de livrare.